preskoči na sadržaj

Osnovna škola Brodarica

Login
Radio Brodarica

 · 1. EMISIJA

eTwinning škola

 

Dabar: od 2016.

Razredne stranice

 

 

 

 

 

    

     

      

 

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Upute za korištenje aplikacije Microsoft Teams
Autor: Antonija Copić, 19. 10. 2020.

Poštovani roditelji i učenici,

Ministarstvo znanosti i obrazovanja (MZO) uputilo je škole na pripremne aktivnosti vezane uz organizaciju nastave na daljinu uz pomoć informacijske tehnologije kako bi u slučaju eventualne promjene sigurnosne situacije učenicima i nastavnicima osigurali učenje i poučavanje na daljinu. 

Ove školske godine nastavu na daljinu organizirat ćemo u aplikaciji  Microsoft Teams. Kako bi se učenici mogli prijaviti u Virtualne učionice potrebno se prvo registrirati te prijaviti u office365.skole.hr. Aplikaciju Microsoft Teams možete koristiti na webu ili instalirati na mobitel i kućno računalo. Na školskim tabletima aplikacija je već instalirana. Ako imate poteškoća s pristupom aplikaciji obratite se razredniku ili učiteljima informatike.

Također vas obavještavamo vas da su na mrežnoj stranici https://i-nastava.gov.hr/ objavljeni materijali te ostale važne informacije za provođenje nastave na daljinu. Po razredima i tjednima objavljene su videolekcije te sadržaji potrebni za izvođenje online nastave za svaki nastavni predmet. Svi objavljeni materijali usklađeni su po tjednima/mjesecima/temama s objavljenim Okvirnim godišnjim izvedbenim kurikulumima za svaki nastavni predmet te se na taj način osigurava podrška nastavnicima pri izvođenju nastave na daljinu s ciljem da svi sadržaji i učenje budu dostupni svim učenicima. 

Važno! U Office365 i Teams učenici se  spajaju isključivo koristeći svoj AAI@EduHr račun (@skole.hr). Upute za korištenje aplikacije možete preuzeti na ovim linkovima te priloženim dokumentima:


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju