preskoči na sadržaj

Osnovna škola Brodarica

Login
Radio Brodarica

 · 1. EMISIJA

eTwinning škola

 

Dabar: od 2016.

Razredne stranice

 

 

 

 

 

    

     

      

 

 

eSigurnost

 

Virtualna učionica 

Kako se primjereno, odgovorno

i sigurno koristiti internetom!

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Odličan uspjeh učenika 3.g razreda iz PŠ Grebaštica na 13. Državnom natjecanju u poznavanju prometnih propisa za osnovne škole
Autor: Sanja Gaćina, 26. 4. 2022.

Na 13. Državnom natjecanju u poznavanju prometnih propisa za osnovne škole u RH - Prometnoj učilici, najbolji uspjeh u Osnovnoj školi Brodarica ostvario je učenik Emanuel Bačelić iz 3.g razreda PŠ Grebaštica. On je zauzeo visoko 14. mjesto u ukupnom poretku za sve učenike 3. razreda osnovne škole u Republici Hrvatskoj.


13. Državno natjecanje u poznavanju prometnih propisa za osnovne škole - Prometna  učilica, održavala se od 20.1.2022. do 12.3.2022.

Osim što se na Prometnoj Učilici osnovnoškolci mogu igrati, učiti i ponavljati znanje o prometnim propisima, jedan od razloga njenog sve češćeg korištenja je i veliko Državno natjecanje osnovnoškolaca u poznavanju prometnih propisa.

Natjecanje se od 2009. održava svake školske godine. Natjecati se mogu svi učenici osnovnih škola u Hrvatskoj i pokazati svoje znanje u poznavanju prometa te osvojiti vrijedne nagrade za sebe, svoj razred i školu.

Natjecanje se provodi u sklopu Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske za razdoblje od 2021. do 2030. godine u okviru preventivno edukativnih programa s ciljem poboljšanja ukupnog stanja sigurnosti cestovnog prometa i smanjenje broja stradavanja djece u prometu.

Cilj natjecanja je podizanje razine prometne kulture, počevši već od najranije dobi, s kontinuiranim obrazovanjem djece sadržajima primjerenim njihovom uzrastu.

Na natjecanju se vrednuje sveukupna aktivnost na Prometnoj Učilici te rezultati na ispitima koje zadaje Ministarstvo unutarnjih poslova u skladu s pravilima natjecanja. 

Za uspjeh u natjecanju najbolji učenici, najbolji razred i najbolje škole osvajaju i vrijedne nagrade, diplome i pohvalnice. 

Za doprinos promicanju prometne kulture i poželjnog ponašanja u prometu učenika osnovnih škola najuspješniji učitelji/nastavnici te najuspješniji učenik također se nagrađuju vrijednim nagradama i diplomama.

Emanuel je s prikupljenih 3390 bodova  zauzeo 14. mjesto u ukupnom poretku za sve učenike 3. razreda osnovne škole u Republici Hrvatskoj.
On je za najbolji rezultat u školi zaslužio pohvalnicu, a njegova mentorica učiteljica Sanja Gaćina zahvalnicu Prometne Učilice.


Čestitamo Emanuelu na ostvarenim bodovima i trudu!

!

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju