preskoči na sadržaj

Osnovna škola Brodarica

Login
Radio Brodarica

 · 1. EMISIJA

eTwinning škola

 

Dabar: od 2016.

Razredne stranice

 

 

 

 

 

    

     

      

 

 

eSigurnost

 

Virtualna učionica 

Kako se primjereno, odgovorno

i sigurno koristiti internetom!

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Događanja u školi za blagdan Božića i Nove godine
Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 10. 1. 2015.

U utorak 23.12.2014. naša škola imala je tradicionalnu Božićnu školsku priredbu u holu škole. Mnogi mali i veliki, plesači i pjevači, glumci i recitatori nastupili su na priredbi. Osim toga i školska zaduga Spužvica imala je pune ruke posla, a sudjelovali smo i u humanitarnoj pomoći maloj Niki Strikoman.


Tradicionalno i naši zadrugari su organizirali prigodnu prodaju i izložbu svojih rukotvorina na priredbi. Ovaj put veliku pomoć na štandu za prodaju pružile su osmašice.

Cijela naša škola vrlo je uspješno sudjelovala u Božićnoj humanitarnoj akciji za četverogodišnju Niku Strikoman. Učenici i svi djelatnici škole prikupili su mnoštvo predivnih čestitki, oko 8 kg ušećerenih bajama te ostalih božićnih suvenira i poklona. Svi ti proizvodi ponuđeni su na Božićnim sajmu u gradu Šibeniku. Zajedno s ostalim gradskim osnovnim i srednjim školama tom prigodom skupljeno je preko 10 000 kn za Niku Strikoman.

Prigodne blagdanske darove od školske zadruge dobili su i naši dosadašnji podupiratelji i to: Turistička zajednica Brodarica-Krapanj, Ekološka udruga Brodarica i Krapanj, Uljara Jerka Banovca i trgovina Agrodalmacija u Brodarici.

Robert Šimić

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju