preskoči na sadržaj

Osnovna škola Brodarica

Login
Radio Brodarica

 · 1. EMISIJA

eTwinning škola

 

Dabar: od 2016.

Razredne stranice

 

 

 

 

 

    

     

      

 

 

eSigurnost

 

Virtualna učionica 

Kako se primjereno, odgovorno

i sigurno koristiti internetom!

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Multilateralni seminar u Poljskoj - IKT alati u odgojno-obrazovnom radu i pokretanje novih eTwinning projekata
Autor: Marija Plavčić, 6. 7. 2015.


U razdoblju od 2. srpnja do 5. srpnja je održan Multilateralni seminar u Poljskoj u kojem sam sudjelovala kao učitelj pripravnik i aktivni eTwinner ...


Aktivnosti seminara su bile usmjerene na osposobljavanje polaznika za pokretanje eTwinning projekata uporabom IKT alata. Prvi dan sam sudjelovala u radionici didaktičkih igara za djecu, igara za učenje Engleskog jezika koje su primjenjive i u drugim predmetima.

Drugi dan seminara sastojao se od predavanja o korisnim IKT alatima u pojedinim predmetima te mogućnostima njihova korištenja u nastavi.

Posljednji dan su predstavljeni eTwinning projekti koji su se istaknuli tijekom godine, nakon čega smo i mi sudionici bili upućeni na osnivanje grupa i planiranje projekata.

Aktivnosti su bile planski osmišljene. Svaki dan je imao određeni zadatak, koji se nastavljao na sljedeće aktivnosti. Neformalnih aktivnosti je bilo dovoljno, uključujući izlet u grad kao i druženja tijekom ručka, nakon večere i sl. Svi sudionici su bili zainteresirani pa je takvo radno ozračje pomoglo da se ostvare svi ciljevi seminara. Komunikacija je bila izvrsna osobito u planiranju budućeg eTwinning projekta kojeg je moja grupa osmislila.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju