preskoči na sadržaj

Osnovna škola Brodarica

Login
Radio Brodarica

 · 1. EMISIJA

eTwinning škola

 

Dabar: od 2016.

Razredne stranice

 

 

 

 

 

    

     

      

 

 

eSigurnost

 

Virtualna učionica 

Kako se primjereno, odgovorno

i sigurno koristiti internetom!

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
6. Kreativni dani Fausta Vrančića
Autor: Branka Pastuović, 6. 10. 2018.

Učenici 4.A i 4.B razreda posjetili su u petak, 5.10.2018. otok Prvić i sudjelovali u ovogodišnjim 6. Kreativnim danima Fausta Vrančića.  Učenici su sudjelovali u 3R (Reduce, Reuse, Recycle) radionicama voditeljica iz NP Krka te radionici Digitalne tehnologije u školama koju su vodili učenici Strojarsko-tehničke škole Faust Vrančić iz Zagreba i njihova profesorica Kristina Škaler.


 

Naši četvrtaši su uz pomoć voditeljica iz NP Krka izradili nakit od starog papira, ukrase od plastičnih vrećica, novi papir od staroga te loptice za vježbanje šake.

 

 

Posebno vješti bili su u timskom radu i slaganju Faustova mosta od laserski izrezanih dijelova šperploče koje su za njih pripremili i u izradi mosta im pomagali srednjoškolci iz Zagreba te njihova profesorica.

 

Sve izrađene predmete učenici su ponijeli sa sobom, a Faustove mostove sklopljene tijekom radionice možete vidjeti u učionicama 4.A i 4.B razreda.

Zahvaljujemo Udruzi Otok na izvrsnim aktivnostima te posebno Drenki Ćosić Bukić koja nam je i ove godine bila izvrsna domaćica.

 

Vidimo se i sljedeće godine!

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju