preskoči na sadržaj

Osnovna škola Brodarica

Login
Radio Brodarica

 · 1. EMISIJA

eTwinning škola

 

Dabar: od 2016.

Tražilica
Razredne stranice

 

 

 

 

 

    

     

      

 

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
26. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera
Autor: Sandra Lacić, 12. 4. 2019.

                                   

26. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera s međunarodnim sudjelovanjem održan je od 9. do 12. travnja 2019. godine   u Šibeniku, u organizaciji Hrvatskog društva  kemijskih inženjera i tehnologa i  Hrvatskog kemijskog društva.

Znanstveno-organizacijski odbor skupa jednoglasno je odlučio da organizatori i domaćini sekcije Obrazovanje bude OŠ Brodarica. 12. travnja odvijale su se tri paralelne radionice za sudionike skupa podijeljene u tri skupine.


Skup se tradicionalno održava svake dvije godine od 1969. godine tako da je 2019. godina obilježena kao jubilarna pedeseta godina skupa.

Na Skupu su se okupili znanstvenici i stručnjaci sa sveučilišta, istraživačkih instituta, škola i industrije, kako iz Hrvatske tako i iz inozemstva koji su kroz pet sekcija (Kemija, Kemijsko i biokemijsko inženjerstvo, Materijali, Zaštita okoliša i Obrazovanje) izmijenili iskustva i prezentirati svoja najnovija dostignuća te na taj način proširili nova znanja, ideje i tehnologije u službi inženjerstva i razvoja gospodarstva.

                          

 

                         

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju