2020-05-21 16:35:56

Obavijest o organizaciji rada razredne nastave od 25. svibnja 2020.

Poštovani roditelji,

dana 25. svibnja 2020. započinje nastava za sve učenike razredne nastave (1.-4. razred) u matičnoj školi (OŠ Brodarica) i područnim školama (Područna škola Krapanj i Područna škola Grebaštica).

Škola će od 25. svibnja biti otvorena za sve učenike od 1. do 4. razreda, osim za  one učenike koji zbog epidemiološko-zdravstvenih ili drugih opravdanih razloga  ne smiju ili ne mogu doći na nastavu.U tom slučaju roditelji su dužni obavijestiti učitelje, kao i o svakom drugom izostanku učenika s nastave.

Nastava će se u matičnoj školi odvijati u dvije smjene na sljedeći način :

1.i 2. razredi kreću s jutarnjom smjenom u 8:00 sati,

3. i 4. razredi kreću s poslijepodnevnom smjenom u 14:00 sati (poslije se izmjenjuju)

Područne škole rade samo u jednoj (jutarnjoj smjeni).

Prijevoz učenika i raspored nastavnih sati odvijat će se prema uobičajenom rasporedu.

O detaljima vezanima uz raspored sati, provedbu nastave, strogom pridržavanju epidemioloških mjera i ostalim uputama obavijestit će vas učiteljica.

Učenička marenda naknadno će se organizirati u dogovoru s roditeljima. Besplatna marenda krenut će od utorka 26.5. prema broju učenika koji u ponedjeljak dođu na nastavu.

Poštovani roditelji, dužni ste se upoznati s preporukama MZO-a, HZJZ-a i ostalim priloženim uputama ovoj Obavijesti. Ljubazno vas molimo da  djeci prenesete i objasnite najvažnije mjere priloženih preporuka te ih potaknete da se istih pridržavaju. Učiteljice će naravno isto napraviti prilikom prvog susreta s učenicima.

 

Sretno svima!                                                                Ravnateljica

                                                                               Maja Morić, dipl. učitelj


Osnovna škola Brodarica