2021-01-15 17:27:44

18. siječnja 2021. - početak nastave u 2. obrazovnom razdoblju

Dragi učenici i poštovani roditelji,

prema odluci Ministarstva znanosti i obrazovanja i preporuci nadležnih epidemioloških službi, nastava će se od ponedjeljka 18. siječnja 2021. u OŠ Brodarica (matična i područne škole) provoditi prema sljedećem planu i rasporedu:

  1. Učenici 1. – 4. razreda matične i područnih škola nastavu će pratiti po modelu – A (u školi) i samo u jutarnjoj smjeni prema uobičajenome rasporedu sati
  2. Učenici 5. – 8. razreda matične škole nastavu će pratiti po modelu – C (online) u virtualnim učionicama putem platforme Microsoft Teams u realnom vremenu i u jutarnjoj smjeni prema uobičajenome rasporedu sati (izuzev iznimnih situacija i naknadne suglasnosti i naloga ravnateljice)
  3. Prijevoz učenika putnika (odvoz i dovoz)  koji nastavu pohađaju u školi (1. – 4. razredi) vršit će se samo u jutarnjoj smjeni prema uobičajenom rasporedu prijevoza učenika za jutarnju smjenu u šk. god. 2020./2021.
  4. Izostanci učenika s online nastave, kao i pravdanje istih, vršit će se i bilježit jednako kao izostanci s nastave koja se pohađa u Školi

 

S obzirom da je još uvijek proglašena pandemija, molimo vas da nastavite poštivati sve ranije donešene i definirane epidemiološke mjere koje su na snazi u našoj školi.

Veselimo se susretu u školskom i virtualnom okruženju i želimo vam sretan početak drugog obrazovnog razdoblja!

                                                             ravnateljica Maja Morić


Osnovna škola Brodarica