2021-03-19 09:49:38

Važno!

U Brodarici  19. ožujka 2021.

                                          

O B A V I J E S T  15.

Dragi učenici,

slijedom preporuke Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije od 18. ožujka 2021. osnivačima i ravnateljima osnovnoškolskih obrazovnih ustanova i uz prethodnu suglasnost osnivača Grada Šibenika, nastava će se u periodu 22. ožujka - 1. travnja 2021. u OŠ Brodarica (matična i područne škole) provoditi prema sljedećem planu i rasporedu:

  1. Učenici 1. 4. razreda matične i područnih škola nastavu će pratiti po modelu – A (u školi) prema uobičajenom rasporedu sati, smjena i prijevoza (bez promjena).
  2. Učenici 5. – 8. razreda matične škole nastavu će pratiti po modelu – C (online putem MS Teams-a) u realnom vremenu prema uobičajenom rasporedu sati i smjena.

Organizacija smjena:

  • matična škola naizmjenično jutro-poslijepodne 
  • područne škole uvijek jutarnja smjena
  1. Prijevoz učenika putnika (odvoz i dovoz)  koji nastavu pohađaju u školi (1. – 4. razredi) vršit će prema uobičajenom rasporedu prijevoza učenika u šk. god. 2020./2021.

S obzirom da je još uvijek proglašena pandemija, molimo vas da nastavite poštivati sve ranije donesene i definirane epidemiološke mjere koje su na snazi u našoj školi.

                                                                                                                                                                              Ravnateljica  Maja Morić, dipl. uč.

  u zamjeni mr. Ivana Križanac, dipl. uč.


Osnovna škola Brodarica