2021-11-02 08:37:00

Generacija NOW 2021./2022.

 

Naša škola je odabrana za sudjelovanje u projektu Generacija NOW. Generacija NOW se provodi s ciljem pružanja najmodernijih oblika edukacije mladima kako bi oni, uz pomoć najnovije tehnologije, razvijali svoju kreativnost i inovativnost.

Ustanovama uključenim u projekt donira se moderna Internet of Things (IoT) oprema, pristup internetu s besplatnim podatkovnim prometom te financijska donacija kako bi mogli izraditi svoje kreativne projekte i radove.

    Cilj projekta je poticati aktivno sudjelovanje djece i mentora u kreativnom rješavanju problema i učenju putem istraživanja, izradom kreativnih IoT projekata različite složenosti.   Projekt će se provoditi od studenog 2021. do lipnja 2022. godine., a aktivnosti koje slijede u tom razdoblju su:   Osnovne i napredne edukacije  Izrada projekta na zadanu temu - Kreativni natječaj  Izrada projekta na slobodnu temu - Školski rad za završnu izložbu Mentoriranje projekata za završnu izložbu Prijava školskog rada na završnu izložbu i natjecanje (kviz)  Za sve vrijeme trajanja projekta sudionicima će biti na raspolaganju stručna podrška IRIM-ovog tima. 

Osnovna škola Brodarica