2015-01-10 22:21:18

Događanja u školi za blagdan Božića i Nove godine

U utorak 23.12.2014. naša škola imala je tradicionalnu Božićnu školsku priredbu u holu škole. Mnogi mali i veliki, plesači i pjevači, glumci i recitatori nastupili su na priredbi. Osim toga i školska zaduga Spužvica imala je pune ruke posla, a sudjelovali smo i u humanitarnoj pomoći maloj Niki Strikoman.

Tradicionalno i naši zadrugari su organizirali prigodnu prodaju i izložbu svojih rukotvorina na priredbi. Ovaj put veliku pomoć na štandu za prodaju pružile su osmašice.

Cijela naša škola vrlo je uspješno sudjelovala u Božićnoj humanitarnoj akciji za četverogodišnju Niku Strikoman. Učenici i svi djelatnici škole prikupili su mnoštvo predivnih čestitki, oko 8 kg ušećerenih bajama te ostalih božićnih suvenira i poklona. Svi ti proizvodi ponuđeni su na Božićnim sajmu u gradu Šibeniku. Zajedno s ostalim gradskim osnovnim i srednjim školama tom prigodom skupljeno je preko 10 000 kn za Niku Strikoman.

Prigodne blagdanske darove od školske zadruge dobili su i naši dosadašnji podupiratelji i to: Turistička zajednica Brodarica-Krapanj, Ekološka udruga Brodarica i Krapanj, Uljara Jerka Banovca i trgovina Agrodalmacija u Brodarici.

Robert Šimić


Osnovna škola Brodarica