2017-04-03 17:43:26

Učenici OŠ Brodarica i Grebaštica u posjetu gradonačelniku

 Učenici 3. razreda Osnovne škole Brodarica i Područne škole Grebaštica posjetili su danas gradonačelnika Željka Burića u okviru terenske nastave iz predmeta Priroda i društvo.

U pratnji svojih učiteljica Mirele Sladić i Ursule Jurić te ravnatelja Emila Božikova, učenici su gradonačelniku postavljali brojna pitanja, a posebno ih je zanimalo kada će njihova škola u Brodarici dobiti sportsku dvoranu.

 

„Radimo na tome da vaša škola dobije dvoranu koju i zaslužuje. Trenutno pripremamo dokumentaciju, a projekt izgradnje sportske dvorane prijavit ćemo na fondove Europske unije. Intencija nam je i organizacija nastave u jednoj smjeni te uvođenje produženog boravka.“, kazao je gradonačelnik Željko Burić te nastavio odgovarati na pitanja znatiželjnih učenika.

Djecu je zanimalo je li teško biti gradonačelnik, koji je posao gradonačelnika te koji će sve sadržaji biti izgrađeni na novoj plaži u Brodarici.

Osim što su ga obasuli pitanjima, učenici su htjeli i snimiti „selfi“ s gradonačelnikom kao trajnu uspomenu na dan prepun bogatih iskustava. Prije susreta s gradonačelnikom, učenici su, naime, posjetili župana Gorana Pauka te obišli tvrđavu sv. Mihovil.

 

Preuzeto sa službenih stranica grada Šibenika


Osnovna škola Brodarica