2017-11-13 10:48:50

Europska oznaka kvalitete eTwinning projektu ,,Let's be e-citizens''

Projekt učenika 3. A razreda ,,Let's be e-citizens'' ostvaren tijekom školske godine 2016./ 2017., za postignute rezultate dobio je europsku oznaku kvalitete.

Nakon dobivanja nacionalne oznake kvalitete, međunarodnom projektu ,,Let's be e-citizens'' čija je autorica učiteljica Branka Pastuović, dodijeljena je i Europska oznaka kvalitete. To je priznanje učenicima, učiteljima i školi za visoku razinu postignutih rezultata u projektnim aktivnostima na eTwinning platformi.

Za učenike, ovo je poticaj i nagrada za uloženi trud, a za škole je to javno priznanje njihove predanosti kvaliteti i otvorenosti prema suradnji na europskoj razini.

Učenici su, zajedno s projektnim partnerima iz Hrvatske, Španjolske, Italije, Srbije i Grčke tijekom cijele nastavne godine sudjelovati u aktivnostima koje potiču suradničko stvaranje sadržaja te razvijaju višestruke pismenosti (digitalnu, matematičku, jezičnu, komunikacijsku...).

Link na projekt: https://twinspace.etwinning.net/29715/home

Dio rezultata nastalih u Projektu, prezentiran je na CARNet-ovoj korisničkoj konferenciji, najvećoj konferenciji o edukaciji i obrazovanju u Republici Hrvatskoj, CUC 2017., koja se od 8. do 11.studenoga održala u Dubrovniku.

Više o Konferenciji je na linku: https://cuc.carnet.hr/2017/

 

 


Osnovna škola Brodarica