2019-06-20 10:39:36

Svečana dodjela svjedodžbi osmašima

Dragi moji i naši osmaši!

Jako sam ponosna na vas i ovaj trenutak. Ne želim taj isti trenutak ukrasti sebično samo za sebe, znam da su i vaše razrednice pune sreće i ponosa, kao i vaši učitelji i svi zaposlenici naše škole, koji su i u ovom svečanom trenutku ovdje.

Tijekom ovih osam godina zasigurno se dogodio poneki trenutak kojeg se nerado sjećate, ali sigurna sam da je nemjerljivo više onih kojih ćete se rado sjećati i koje ćete godinama prepričavati i zbog kojih i vi nas i mi vas nikad nećemo zaboraviti.

Želim da znate, sve što su vaši učitelji činili ili pokušavali činiti, bilo je uvijek dobronamjerno, u korist vama i za vas. Baš kao i ja u ovom kratkom vremenu.  Voljela bih da sam mogla provesti više vremena s vama, ali kako ste i napisali na majici, ovo kratko zajednički provedeno vrijeme bilo je zabavno i kvalitetno i HVALA vam na tome.

Vjerujem  da će sve ono što su vam pružili vaši učitelji, a što ćete ponijeti danas kad iziđete kroz ova vrata putevima srednjih škola, olakšati vaš daljnji profesionalni put i vaše daljnje školovanje.

Ono čega vam želim u izobilju je zdravlje, da budete i dalje uspješni kao učenici, a kasnije i kao studenti, ali prije svega vas molim da budete i ostanete kvalitetni ljudi.

 

                                   SRETNO VAM I ŽIVJELI NAM!

 

                                                                                                       Ravnateljica


Osnovna škola Brodarica