2019-10-16 15:34:00

Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje 2019.

Dani kruha i zahvalnosti za plodove ove godine trajali u cijeli tjedan, a centralna svečanost održana je 16. listopada 2019. u holu naše škole.

 

Učenici razredne nastave donijeli su plodove zemlje i proizvode od brašna koje su pripremili njihovi roditelji. U holu škole održali su i školsku priredbu koju su pripremili sa svojim vjeroučiteljicama Rosanom i Josipom te učiteljicama Divnom, Brankom, Mirelom, Ursulom, Ivanom, Marinom. Ivanom i Emilijom. Nakon prigodne riječi ravnateljice Maje Morić, koja je zahvalila svima na sudjelovanju, mjesni župnik Frano Delić blagoslovio je plodove zemlje i sve sudionike.

  

   

Svi učenici, djelatnici škole i roditelji naših učenika uključili su se u humanitarnu akciju za pomoć obitelji nastradalog pomorca prikupljanjem dobrovoljnih novčanih priloga, a učenici su održali i prigodnu prodaju prikupljenih plodova i pripremljenih slastica. Kako je slastica bilo jako puno, i ove, kao i svih prethodnih godina, sav višak predan je predstavnicima šibenskog Caritasa i voditeljima njihove pučke kuhinje.

 

Hvala svim roditeljima, učenicima i djelatnicima škole što su svojim aktivnostima pomogli bližnjemu u nevolji!


Osnovna škola Brodarica