2020-01-18 20:02:00

Plava Eko patrola: Koliko jako gazimo naš planet?

1. radionica  Plave Eko patrole  na temu Koliko jako gazimo naš planet? održana je dana 18. 1. 2020. g. u Murteru, Tisnom, Pirovcu, Vodicama, Brodarici, Primoštenu i Rogoznici, kao dio Pilot provedbe edukativnog programa Plave Eko patrole. Dojmove i kratki izvještaj s patrola, pogledajte u galeriji.

 
 

Plava - Eko patrola je vannastavni edukacijski program za održivi razvoj u priobalnim i otočnim lokalnim zajednicama Šibensko-kninske županije namijenjen osnovnim školama u Murteru, Tisnom, Pirovcu, Vodicama, Brodarici, Primoštenu i Rogoznici.

Edukacijski program provode educirani koordinatori u navedenim školama. Koordinator u našoj školi je učiteljica povijesti Snježana Paškalin. Aktivnosti se provode s učenicima od 5. - 8. razreda.

Nositelj projekta je Udruga Argonauta, a partneri su Općina Murter-Kornati. OŠ Murterski škoji i lokalna akcijska grupa „More 249”.

Više o projektu možete naći na web stranicama https://www.argonauta.hr/ i 
 http://www.lagmore249.hr/

Naša radionica:

     

 

   

 

   

Program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta izražena u ovom fotoalbumu isključiva su odgovornost Udruge za zaštitu prirode i okoliša, te promicanje održivog razvoja Argonaute i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Osnovna škola Brodarica