preskoči na sadržaj

Osnovna škola Brodarica

Login
Radio Brodarica

 · 1. EMISIJA

eTwinning škola

 

Dabar: od 2016.

Razredne stranice

 

 

 

 

 

    

     

      

 

 

eSigurnost

 

Virtualna učionica 

Kako se primjereno, odgovorno

i sigurno koristiti internetom!

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Prvenstvo Hrvatske u ITF taekwondo-u
Autor: Antonija Copić, 20. 10. 2021.

Odličan uspjeh naših učenika. Duje i Šime Bačelić državni su prvaci, a Katarina Tudić je osvojila srebrenu i dvije brončane medalje. Bravo za naše učenike!

U subotu 16. listopada, održano je prvenstvo Hrvatske u ITF taekwondo-u u Slavonskom brodu. Na natjecanju je nastupilo 12 klubova iz Hrvatske među kojima i šibenčani taekwondo kluba Solaris, sa svojih sedam natjecatelja koji su nastupili u dvije kategorije, u borbama i formama. 

 


Tako je Marin Lucić kao stariji junior nastupio i u seniorskom uzrastu i okitio se s tri zlatne i s jednom srebrenom medaljom. Zlatne je osvojio u formama i borbama u seniorskom uzrastu lake kategorije dok je u juniorskim borbama nakon uvjerljive dominacije u prve dvije borbe, treću finalnu tijesno izgubio zlatnim bodom u korist protivnika.

Zlatna braća Duje i Šime Bačelić su u kadetskom uzrastu također izdominirali svoje protivnike u svim borbama te se zasluženo popeli na najviše postolje, dok su iz obveznih sastava formi ipak bili brončani. Njihov uspijeh je još i veći obzirom da im je ovo bilo prvo natjecanje u taekwondo-u.

Juniori Antonio Lušić i Vinko Slavica su bili srebreni u borbama. Polufinalnu borbu su pobjedili dok su u finalnoj pružili dobar otpor ali nažalost to nije bilo dovoljno protiv iskusnijih protivnika.
Antonio je još bio zlatni, dok je Vinko brončani u izvođenju formi do crvenog pojasa.

Katarina Tudić je bila brončana u obje kategorije u kadetskom uzrastu, te joj je skupa sa Vinkom ovo bilo prvo natjecanje u taekwondo-u.

Seniorka Ana Vukić je bila zlatna u borbama, kao i u revijalnoj borbi večeri te se dva puta penjala na najviše postolje, dok je Katarina bila srebrena u revijalnoj borbi.

- Obzirom na posljedice pandemije Covida 19 koje se uvelike odrazila na sport i sportaše gdje smo se snalazili sa treninzima na otvorenom u ne baš adekvatnim uvjetima i uz samo mjesec dana treninga u dvorani, članovi su pokazali izuzetan uspijeh postignutim rezultatima. Instruktori i njihovi treneri Dario Mihaljević i Frane Erak su zadovoljni rezultatima na ovom prvenstvu Hrvatske koje je poticaj i motivacija za još veće uspjehe u narednim godinama – kazali su iz kluba. 

Izvor: https://m.sibenik.in/borilacki_sportovi/borci-solarisa-nastupili-na-ph-u-itf-taekwondou-marin-lucic-osvojio-tri-zlatne-i-jednu-srebrenu-medalju/145123.html

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju