preskoči na sadržaj

Osnovna škola Brodarica

Login
Radio Brodarica

 · 1. EMISIJA

eTwinning škola

 

Dabar: od 2016.

Razredne stranice

 

 

 

 

 

    

     

      

 

 

eSigurnost

 

Virtualna učionica 

Kako se primjereno, odgovorno

i sigurno koristiti internetom!

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
26.DRŽAVNA SMOTRA LIDRANO
Autor: Silvija Marin, 24. 3. 2017.

U Primoštenu se od 20. do 22. ožujka, u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje i domaćinstvo Osnovne škole Brodarica, u hotelu Zora, održala 26. državna smotra LiDraNo 2017. Bio je to susret najuspješnijih i najboljih radova hrvatskih učenika i njihovih mentora na literarnom, dramskom i novinarskom području. U tri dana prezentirali su se dramski prikazi, monolozi,recitacije,literarni zapisi,radijske emisije,intrevjui,novinarski radovi i školski listovi.Na jednom mjestu tih su dana živi  bili kreativnost i sloboda pisanja te mnogobrojni glumački talenti.


Budući da je LiDraNo smotra,svi scenski nastupi nastupi i okrugli stolovi protekli su u radnom,prijateljskom i ugodnom ozračju.Na završnoj svečanosti nastupili su učenici koji su ostvarili najzanimljivije i najcjelovitije radove u svim izrazima.

Kroz različite izraze i na različite načine Lidranovci su i ove godine vrlo uspješno i na sebi svojstven način progovorili o svemu što ih zaokuplja i veseli,o društvenim i socijalnim problemima i utjecaju medija. U svim njihovim tekstovima, radijskim emisijama,školskim listovima i dramskim nastupima prepoznala se ljepota,snaga i britkost hrvatske riječi i njegovanje hrvatskoga jezika.

Gledajući izvedbe i nastupe učenika mnogi su među njima prepoznali buduće pjesnike i književnike

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju