preskoči na sadržaj

Osnovna škola Brodarica

Login
Radio Brodarica

 · 1. EMISIJA

eTwinning škola

 

Dabar: od 2016.

Razredne stranice

 

 

 

 

 

    

     

      

 

 

eSigurnost

 

Virtualna učionica 

Kako se primjereno, odgovorno

i sigurno koristiti internetom!

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Učenici OŠ Brodarica i Grebaštica u posjetu gradonačelniku
Autor: Silvija Marin, 3. 4. 2017.

 Učenici 3. razreda Osnovne škole Brodarica i Područne škole Grebaštica posjetili su danas gradonačelnika Željka Burića u okviru terenske nastave iz predmeta Priroda i društvo.

U pratnji svojih učiteljica Mirele Sladić i Ursule Jurić te ravnatelja Emila Božikova, učenici su gradonačelniku postavljali brojna pitanja, a posebno ih je zanimalo kada će njihova škola u Brodarici dobiti sportsku dvoranu.

 


„Radimo na tome da vaša škola dobije dvoranu koju i zaslužuje. Trenutno pripremamo dokumentaciju, a projekt izgradnje sportske dvorane prijavit ćemo na fondove Europske unije. Intencija nam je i organizacija nastave u jednoj smjeni te uvođenje produženog boravka.“, kazao je gradonačelnik Željko Burić te nastavio odgovarati na pitanja znatiželjnih učenika.

Djecu je zanimalo je li teško biti gradonačelnik, koji je posao gradonačelnika te koji će sve sadržaji biti izgrađeni na novoj plaži u Brodarici.

Osim što su ga obasuli pitanjima, učenici su htjeli i snimiti „selfi“ s gradonačelnikom kao trajnu uspomenu na dan prepun bogatih iskustava. Prije susreta s gradonačelnikom, učenici su, naime, posjetili župana Gorana Pauka te obišli tvrđavu sv. Mihovil.

 

Preuzeto sa službenih stranica grada Šibenika

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju