preskoči na sadržaj

Osnovna škola Brodarica

Login
eTwinning škola

Dabar: od 2016.

Razredne stranice

 

 

 

 

 

    

     

      

 

 

eSigurnost

 

Virtualna učionica 

Kako se primjereno, odgovorno

i sigurno koristiti internetom!

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Biciklističko natjecanje
Autor: Silvija Marin, 20. 11. 2017.

Pod pokroviteljstvom Ministarstva unutarnjih poslova,Policijske uprave šibensko-kninske u sklopu „Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa 2011-2020“ u petak 17.studenog 2017. godine s početkom u 9 sati u Šibeniku na Poljani je održano biciklističko natjecanje spretnosti vožnje bicikla.

Na natjecanju je sudjelovalo preko 140 učenika od četvrtog do osmog razreda osnovnih škola iz cijele županije,a cilj akcije bio je educirati djecu kako sigurno sudjelovati u prometu pri vožnji biciklom.

Postavljeni poligon nije bio prepreka za osvajanje vrijednih nagrada učenicima naše škole .U pratnji knjižničarke Silvije Marin,a pod mentorskom palicom nastavnika Bože Vlastelice na natjecanju su sudjelovali: Ivan Gović, Angelo Palinić, Luka Milković, Duje Šeneta,Josip Belakušić, Šimun Vranjić, Lovre Vučenović,Marin Bačelić, Goran Škrapić i Frane Maleš.

Lovre Vučenović,učenik 8.a razreda pokazao je izuzetno zavidnu spretnost na poligonu i odnio ukupnu pobjedu u muškoj kategoriji te osvojio glavnu nagradu-bicikl. Lovre je ujedno osvojio i prvo mjesto u kategoriji osmih razreda. Drugo mjesto kod osmaša pripalo je Goranu Škrapiću,a treće mjesto Frani Malešu.

U kategoriji sedmih razreda pobjedu je odnio Josip Belakušić,a drugo mjesto osvojio je Duje Šeneta.

Svi su učenici ostvarili odličan rezultat pa smo na natjecanju odnijeli i pobjedu kao najuspješnija škola.

Učenici su se iz grada vratili kućama s brojnim nagradama što smo zabilježili zajedničkom fotografijom na Poljani,ali i ispred naše škole koja iako nema sportsku dvoranu ima izvanredne rezultate na sportskim natjecanjima.

Čestitamo još jednom svim učenicima!


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju