preskoči na sadržaj

Osnovna škola Brodarica

Login
Radio Brodarica

 · 1. EMISIJA

eTwinning škola

 

Dabar: od 2016.

Razredne stranice

 

 

 

 

 

    

     

      

 

 

eSigurnost

 

Virtualna učionica 

Kako se primjereno, odgovorno

i sigurno koristiti internetom!

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Županijsko stručno vijeće učitelja razredne nastave
Autor: Branka Pastuović, 31. 10. 2018.

U ponedjeljak, 29.10.2018. naša škola bila je domaćin skupu  učitelja razredne nastave Šibensko-kninske županije. Teme skupa bile su : Aktivno učenje i poučavanje u nastavi Hrvatskog jezika te Istraživački pristup u nastavi Prirode i društva.


Učiteljice iz svih dijelova županije, okupljene oko tema  osuvremenjivanja nastavnog procesa, pozdravile su voditeljice skupa Marija Livaja i Branka Pastuović. Na skupu je bilo riječi o metodama i načinima provedbe nastavnih aktivnosti koje mogu poboljšati izvođenje nastave u predmetima Hrvatski jezik i Priroda i društvo, no mogu se primijeniti i u ostalim nastavnim predmetima.

O aktivnom učenju u nastavi Hrvatskog jezika govorile su Terezija Zokić i Benita Vladušić, a o istraživačkom pristupu u nastavi Prirode i društva govorila je mr.Ivana Križanac. Predavačice su podijelile primjere iz svog dugogodišnjeg radnog iskustva te dale korisne ideje i isprobane, didaktički provjerene materijale primjenjive u radu svim sudionicima skupa.

U vrijeme održavanja skupa bilo je olujno nevrijeme i nestalo je električne energije te se dio izlaganja održao u mraku. Naši izlagači i svi ostali sudionici skupa nisu se dali omesti, rad je nastavljen u mraku, s pomoću malo svjetla koje je dopiralo od izlaza za nuždu i od mobitela sudionika na skupu.

Zahvaljujemo svim sudionicima na dolasku!

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju