preskoči na sadržaj

Osnovna škola Brodarica

Login
Radio Brodarica

 · 1. EMISIJA

eTwinning škola

 

Dabar: od 2016.

Razredne stranice

 

 

 

 

 

    

     

      

 

 

eSigurnost

 

Virtualna učionica 

Kako se primjereno, odgovorno

i sigurno koristiti internetom!

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Večeri matematike u našoj školi
Autor: Višnja Šuperba, Ivana Križanac, 12. 12. 2018.

 I ove godine smo održali Večer matematike u organizaciji Hrvatskog matematičkog društva, uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske i to u četvrtak, 6. prosinca 2018. s početkom u 18 sati (predmetna nastava), ali i u ponedjeljak 10. prosinca 2018. (razredna nastava, prvi i drugi razredi) te u utorak 11. prosinca 2018. (treći i četvrti razredi i PŠ Grebaštica). Pogledajte djelić atmosfere u našoj školi ...


Večer matematike u našoj školi je postala Večeri matematike. Što zbog nedostatka prostora i velikog interesa učenika to zbog interesa roditelja koji imaju djecu u različitim razredima. Nitko nije htio propustiti zabavne matematičke aktivnosti.

 

Kako naša škola još uvijek nema športsku dvoranu, učenici 4.a i 4.b razreda, povezali su matematiku i tjelesne aktivnosti. Najprije su u skupinama rješavali zadatke s Klokana, a o rezultatima su izvijestili voditelji skupina. Zatim su zaigrali matematički nogomet u 2 tima, vodili su loptu rukom ili nogom te rješavali zadatke na interaktivnoj ploči. Nitko nije zabio gol jer je nedostajalo vremena, a na upit svojih učiteljica, Divne i Branke, žele li nastaviti igru i nakon Večeri matematike, jednoglasno su odgovorili potvrdno.

Igra se nastavlja!Priloženi dokumenti:
anigif.gif (1.41 MB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju