preskoči na sadržaj

Osnovna škola Brodarica

Login
Radio Brodarica

 · 1. EMISIJA

eTwinning škola

 

Dabar: od 2016.

Tražilica
Razredne stranice

 

 

 

 

 

    

     

      

 

 

Samsung School

U sklopu CARNetovog projekta Škole 2.0 naša škola je dobila priliku povezati se s drugim školama u RH te surađivati i raditi na zajedničkim projektima u svrhu poboljšavanja odgojno-obrazovnog procesa uporabom informacijsko komunikacijskih tehnologija.

Tehnologija kojom raspolažemo je brza internet veza, Samsung School sustav te mobilna IKT učionica (Samsung tableti).

Komunikacija s drugim školama se održava putem videokonferencijskih susreta te putem Moodle-a (njemu pristupate s korisničkim podacima koje ste dobili u tajništvu (AAI) ime.prezime@skole.hr) nakon što se prijavite ulazite u tečaj Škole 2.0.

Osim što komunicirate s kolegama možete pronaći korisne sadržaje, podijeliti ih i pronaći odgovore na mnoga pitanja vezana za uporabu IKT-a.

Kolegica Snježana Fištrović iz OŠ Generalski Stol je pripremila odlične video tutorijale za korištenje Samsung School sustava.

 

 

 

Osim video tutorijala tu su i upute prema kojima možete u 45' ovladati aplikacijom Samsung School. Upute je pripremila Sonja Lušić Radošević, IX. gimnazija Zagreb.

Prezentaciju i upute preuzmite na poveznici http://www.carnet.hr/skole2.0/materijali

Upute za korištenje Samsung School i Samsung pametne ploče preuzmite na poveznici http://www.carnet.hr/skole2.0/download

Detaljne opise aktivnosti možete naći ovdje

 

preskoči na navigaciju